Ångerrätt & retur

Motsvarade inte varan dina förväntningar, eller vill du byta storlek eller färg?
Här hittar du information om hur du gör en retur och vad som händer när du har skickat en retur eller gjort ett byte. Du har 14 dagar på dig att bestämma dig för om du önskar behålla dina produkter, räknat från dagen då du tog emot paketet.


Kom ihåg att det är du som kund som ansvarar för returen fram tills vi har tagit emot- och registrerat den. Spara alltid ditt inlämningskvitto. Det kan ta upp till 14 dagar för returpaketet att komma fram till oss och behandlas på vårt lager.


Så här gör du en retur:


1. Logga in på ditt konto hos oss med samma mailadress som du angav vid din beställning.


Så här loggar du in: Använder du en mobiltelefon klickar du på symbolen "i" högst upp i mitten på sidan och sedan på "Logga in/Bli medlem". Använder du en dator står det "Logga in/Bli medlem" högst upp i högra hörnet.


OBS! Alla kunder som handlar hos oss får automatiskt ett konto, så att du som kund kan logga in och se din order samt göra en retur om du behöver det. Om du glömt ditt lösenord kan du klicka på "Glömt lösenord" och du får då ett nytt lösenord skickat till dig inom 30 minuter.


2. När du är inloggad klickar du på knappen "Ordrar" och vid varje order finns en knapp där det står "Retursedel". Klicka på denna knapp på den beställning som du vill göra retur på. Då laddas en PDF-fil ner till din dator, denna fil innehåller din retursedel och fraktetikett.


3. Skriv ut returnotan och fraktetiketten som du laddat ner. Placera returnotan inuti paketet/påsen tillsammans med det du ska returnera. Fraktetiketten ska klistras på utanpå paketet. Om du vill kan du använda samma paket eller påse som du fick dina varor i. Du kan självklart också använda en annan förpackning.


4. Gå till ditt närmsta Postnord postombud för att lämna in returen.


När vi tagit emot och registrerat dina returnerade varor så kommer vi att informera dig om detta via e-post. Vi kommer sedan att betala tillbaka pengarna till dig om du redan betalat, minus kostnaden för returfrakt som är på 69 kr. Har du valt fakturabetalning och gjort din retur i tid behöver du endast betala 69 kr som avser returfrakten. Om du är osäker på om din retur kommer in i tid till oss kan du kontakta oss på info@dennismaglic.com. 


Vanliga frågor


Vi erbjuder gratis byte på alla beställningar! Maila oss på info@dennismaglic.com om du behöver göra ett byte så besvarar vi ditt mail inom 48 timmar.

Jag ska göra en retur och undrar om jag måste betala min faktura?

- Har du gjort ett köp mot faktura och ska göra en retur på hela din order så ska du endast betala 69 kr på fakturan, det avser kostnaden för returfrakten. Vi krediterar (tar bort) de produkter du skickar tillbaka från fakturan så fort vi tar emot din retur. Om ditt förfallodatum börjar närma sig och du är orolig för att vi inte ska hinna registrera din retur innan fakturan förfaller kan du pausa din faktura via Klarna på telefon 08 120 120 10.


Jag har beställt flera varor och vill returnera en del av min beställning. Hur ska jag göra med fakturan?

Du ska betala för det som du behåller på den fakturan du fått, innan den förfaller. Det kommer inte ut en ny faktura. När vi tar emot din retur stryker vi de returnerade varorna från fakturan.


Jag har redan betalat direkt vid beställning. Jag vill nu göra en retur och undrar hur lång tid det tar att få tillbaka sina pengar?

Från det datum som vi tar emot din retur så tar det ca. 7 dagar för din återbetalning att nå dig. Observera att det i perioder med hög belastning kan dröja upp till 14 dagar för oss att hantera din retur. Återbetalningen sköts av Klarna och för detaljer om hur återbetalningen går till eller frågor om betalning och återbetalning kan du kontakta Klarna på telefon 08 120 120 10.Information gällande din ångerrätt

Du har alltid ångerrätt i 14 dagar i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du eller ett ombud till dig tagit emot den beställda varan (ångerfristen).


Det smidigaste sättet att meddela oss angående din retur är genom att logga in på ditt konto och ta fram returnotan som du ska skicka med i paketet tillsammans med dina produkter.


Varan ska skickas i retur till oss så fort som möjligt, och du som kund har som ansvar att se till att returen inkommit till oss senast 14 dagar räknat från det datum du meddelade oss om att du utnyttjat din ångerrätt. Varan ska skickas väl emballerad, i fint skick och i ev. originalkartong.


Vi har en retursedel som du alltid ska skicka med din retur och denna retursedel kan du själv ta fram när du är inloggad. Vi vill även informera om att Konsumentverket har tagit fram en egen ångerblankett som du också kan använda när du vill ångra ett avtal. Du hittar deras ångerblankett här


Observera att vi inte tar emot returer på bikinis och underkläder.

Byte

Om du skulle vilja byta din vara till annan storlek eller färg returnerar du bara den oönskade varan och gör en ny beställning på den varan du önskar få istället. Vi erbjuder dig gratis retur på din första beställning om du väljer att byta till samma vara i annan storlek eller en helt ny vara till samma eller högre värde som din första beställning!