Kundtjänst

Vill du komma i kontakt med oss? Kontakta oss per e-post nedan så återkommer vi så snart som möjligt!


E-post: info@dennismaglic.com


Vi svarar på mail inom 48 timmar alla arbetsdagar!


Svar på vanliga frågor:


Hur gör jag en retur?

Det är enkelt att göra en retur till oss på DM! Fyll i din retursedel och lämna in ditt paket på ett av Postnords alla serviceställen så sköter vi resten. Mer information om hur du gör en retur finns här.


Det står att jag ska fylla i en returkod på min retursedel. Vart hittar jag returkoden?

- Returkoderna står direkt på retursedeln, längst ner till till vänster. Om du är osäker på vilken returkod du ska välja så skriver du bara siffran 2 som returkod. Det är koden för ångrat köp.


Hur gör jag ett byte hos er?

- Vill du göra ett byte så ska du returnera den varan som du tagit emot från oss och helt enkelt göra en ny beställning på den varan som du önskar få istället. Vi erbjuder gratis returfrakt på den vara som inte passade när du väljer att beställa en ny vara, maila oss på info@dennismaglic.com för en retursedel.


Jag ska göra en retur och undrar om jag måste betala min faktura?

- Du ska inte betala något på fakturan för de varor du skickar tillbaka. Vi krediterar (tar bort) fakturan efter att vi tar emot returen, minus kostnaden för returfrakt som är 69 kr. Om ditt förfallodatum börjar närma sig och du är orolig för att vi inte ska hinna registrera din retur innan fakturan förfaller kan du pausa din faktura via Klarna på telefon 08 120 120 10.


Min faktura har kommit men jag har inte fått mitt paket ännu?

- Fakturan skickas samtidigt som ditt paket skickas från oss. Fakturan kommer alltid ca. 2-3 dagar innan du får din order. Du behöver inte betala fakturan förrän du fått ditt paket och är nöjd med dina varor.


Jag har tappat bort min faktura. Hur får jag en ny?

- Vänligen kontakta Klarna här eller via telefon 08 – 120 120 10 så hjälper de dig få en ny faktura.


Vart hittar jag era köpvillkor?

- Våra köpvillkor hittar du via länken "Köpvillkor" längst ner på denna sida. Det är viktigt att du läser igenom dessa innan köp.


Byta storlek:

- Skulle det vara så att du fått hem något som inte passar så ska du skicka tillbaka det och sedan lägga en ny beställning på det som du vill ha istället.


Hur lång är er leveranstid?

- Vår ordinarie leveranstid är 3-5 arbetsdagar. Om du vill ha snabbare leverans kan du lägga till alternativet "Expressleverans" i kassan. Leveranstiden för ordrar med expressleverans är ca. 1-2 arbetsdagar.

OBS! Om du beställer en vara som ej finns i lager är leveranstiden längre, var därför noga att titta på produktsidan under ”Lagerstatus” där den aktuella leveranstiden alltid står specificerad.


Betalningsalternativ:

- Vi erbjuder flera olika betalsätt till våra kunder. I vår kassa som heter Klarna Checkout kan du välja att betala med kort, faktura och direktbankbetalning.


Vi svarar alltid inom 48 timmar.


Glöm inte att ange ditt orderID när du kontaktar oss. Ditt orderID står i orderbekräftelsen som du får via mail direkt efter din beställning och består av 6 siffror.


Samarbeten & press: collabs@dennism.com


Kontakta oss

Du kan komma i kontakt med oss via e-post info@dennismaglic.com där vi har en svarstid på 48 timmar alla vardagar.

Ha ditt ordernummer redo när du kontaktar oss så att vi snabbt kan hjälpa dig. Du finner ordernumret i din orderbekräftelse och på din faktura.