Om oss

År 2011 grundades DM Retro av då 21-åriga Dennis Maglic. Dennis startade butiken som en vintage-butik men butiken växte snabbt och idag har DM förvandlats till ett modeimperium med de absolut senaste och mest efterfrågade trenderna. I slutet av år 2016 valde vi att ta bort ordet "Retro" från vårt namn då vi inte längre säljer vintagekläder, och butiken är numera uppkallad efter grundaren Dennis Maglic.


Vårt mål är nöjda kunder genom trygga leveranser, god service och produkter av hög kvalité. Vi agerar under det juridiska namnet Dennis M AB (Organisationsnummer: 556923-4999).


Du som kund kan alltid känna dig trygg när du beställer från DM. Vårt huvudkontor och lager finns strax utanför Stockholm och det är härifrån våra medarbetare arbetar med plock, packning & kundtjänst. Du är varmt välkommen att besöka vår fysiska butik på Emporia i Malmö!

Visste du att vi på DM använder oss av 100% klimatneutrala förpackningar? Vår leverantör av emballage & förpackningar, Avisera, räknar på hur mycket utsläpp som skapas och klimatkompenserar sedan för alla utsläpp genom certifierad trädplantering i Sydamerika. Du kan läsa mer om det här.

DM är ett av Sveriges snabbast växande företag och utnämndes år 2018 till "DI Gasell".Dennis M AB

Box 6107

171 06 Solna

Sverige