Om oss


År 2011 grundades DM Retro av då 21-åriga Dennis Maglic. Dennis startade butiken som en vintage-butik men butiken växte snabbt och idag har DM förvandlats till ett modeimperium med de absolut senaste och mest efterfrågade trenderna. I slutet av år 2016 valde vi att ta bort ordet "Retro" från vårt namn då vi inte längre säljer vintagekläder, och butiken är numera uppkallad efter grundaren Dennis Maglic.


Vårt mål är nöjda kunder genom trygga leveranser, god service och produkter av hög kvalité. Vi agerar under det juridiska namnet Dennis M AB (Organisationsnummer: 556923-4999). Vi är ett familjeföretag utan externa investerare.


Du som kund kan alltid känna dig trygg när du beställer från DM. Vårt huvudkontor och lager finns strax utanför Stockholm och det är härifrån våra medarbetare arbetar med plock, packning & kundtjänst. Du är varmt välkommen att besöka oss i vår lagershop på Hemvärnsgatan 14 i Solna Strand ca. 10 minuter från Stockholms T-Central.


Vår leverantör av emballage & förpackningar, Avisera, räknar på hur mycket utsläpp som skapas och klimatkompenserar sedan för alla utsläpp genom certifierad trädplantering i Sydamerika. Du kan läsa mer om det här.


Dennis M AB

Box 6107

171 06 Solna